11 januari 2017

Åre 2017

Vardag

Vi är nyss hemkomna från några dagar i Åre med jobbet. Jag har aldrig vart där tidigare och hade mina föreställningar om hur det skulle vara men inte trodde jag att de skulle va så mysigt, trevligt och fint som det faktiskt var! 
 
En riktig toppenresa med kontoret! Vi bodde väldigt fint också på ett hotell i Åre björnen som heter Copperhill. Jag kan starkt rekommendera en vistelse där! 
 
 
Vi hann med en del saker, bl a en heldag på skotersafari,  spa med många härliga varma badtunnor, en utomhus. Så härligt att krypa ner med kroppen i varmt vatten, sitta och titta på skidåkarna i backen samt på den vackra utsikten.
 
 
Vi fick låna jättevarmt overaller, skor m.m så man kände sig som en michelingubbe. Va tvungen att lägga mig i djupsnön och göra lite änglar :D
 
 
På en topp i Åre med min kille som jag också jobbar med sedan har vi hela gänget med de två ledarna efter turen vid våra skotrar.
 
 
Maten var också grym! Vi åt middag på hotellet alla tre kvällarna och jag åt även lunch där en dag. Matsalen hade imponerande många Tom Dixon lampor i taket.. Så läckert! Sedan roade vi oss med afterski, nattklubb samt biljard och pingistunering med kollegorna. Tusen tack för en oförglömlig resa alla inblandade! 
 
<3<3<3
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress