8 februari 2017

Platsbyggd

Inredningsinspo

Gud va snyggt det är när man låtit platsbygga en bokhylla eller en garderob. Speciellt i dessa gamla lägenheter där man kan få med mycket fin stukatur och detaljer. En gedigen, vit eller gråmålad, så fint! Garderoben eller bokhyllan blir ju på så sätt en del av lägenheten istället för bara en möbel. I nyproducerade lägenheter kan det ju självklart också va fint men där passar det kanske bättre med något nättare som ett par skjutdörrar och blanka, lackade ytor. 
 
Har samlat lite inspiration från lite olika sidor. Ett återkommande tips är att köpa stommar på Ikea och sedan bygga in de med täcksidor, lister och socklar. Sjukt smart och jag kan ju lova att det blir garanterat billigare på så sätt. Bara spackla över skruvhuvuden och hål så ser den exklusivare ut! 
 
 
Här ser vi ett pågående projekt hemma hos Its a house. Man ser vad den grå färgen gör mycket och ger hyllan mer djup och liv än när den förblir vit. Fast tycker att den vita kombon nedan hos My scandinavian home också är väldigt fin.
 
 
Här är en platsbyggd och även "inmålat" skåp då man valt att måla det i samma färg som väggen. Tummen upp för den!
 
 
Sist men inte minst och verkligen inte minst är dessa vackra bokhyllor i en homestyling gjord av Scandinavianhomes. Riktigt inspirerande, måste nog själv bygga en!
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress