Julen står dör dörren och julklappshandel är i full gång! Jag älskar verkligen att köpa julklappar, det är en så tillfredställande känsla när man ser den man köpt presenten till öppna och bli glad. Jag går ofta och tänker på vad jag ska köpa och vad jag tror den personen vill ha eller behöver så det blir nästan alltid så att presenterna är väldigt uppskattade.
 
 Det kan ju då vara bra att även kolla in prislappen på sakerna så slantarna räcker till alla man vill köpa till. Mer prisvärda alternativ är ju att föredra. Som t ex denna lilla ljuskopp från Hemtex. Ganska lik Skultunas ljuslykta Kin men till ett betydligt lägre pris.
 
 
Så snygg men inte lika dyr, perfekt kombo om ni frågar mig. Sedan kan det ju vara roligt att köpa lite dyrare klappar också men poängen är att en liten gåva till en vän är ju mer uppskattad en ingen alls och på detta sätter kan man köpa till fler. Sprid mer kärlek och glädje helt enkelt :)
 
I helgen bär det av till Linköping för mig och killen. Tänkte kolla in julklappsutbudet i hans hemstad samtidigt som vi hälsar på hans fina mamma. Hoppas ni får en bra fredag och helg!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress