8 april 2017

Skärrad

Vardag

 
Herregud, nu va det obehagligt nära! Jag menar, det händer hemskheter hela tiden i världen och det är jäkligt läskigt och hemskt på alla sätt men när det kom så nära en själv som det gjorde igår, då mår man inte särskillt bra.
 
Vi har levt i en drömvärld här i Sverige och tänkt att här kommer inget hända, här får alla plats och hit kan alla komma. Visst är det en fin tanke då långt ifrån alla är ute efter att skada oss som bor här eller fördöma vår tro och traditioner. Men hur skyddar man sig och sin familj från sånt här? Jag säger absolut inte att vi inte ska hjälpa folk i nöd de är inte de jag pratar om. Men något måste ju tydligen göras! Skärpta kontroller och utredningar av folk som tillhör ligor eller har och går ut med sina extrema åsikter på nätet. Ja menar, någon form av kartläggning måste utföras! Usch, jag vill vara känna mig säker och känna att mina barn kan vistas här.
 
Igår kom jag inte från jobbet, jag kunde inte ta mig in till stan för att hämta mina barn på skola och förskola. Man var så rädd att det skulle ske fler attacker och någon man kände skulle falla offer. Efter ett antal telefonsamtal så hade jag löst så barnen var i säkerhet. Tog till 20:30 innan jag kunde ta mig in och äntligen hämta hem dem.  Mådde så dåligt och mår fortfarande inte bra av alla nyheter och all misär folk upplevt. Nä, skärpning nu! 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress