26 april 2017

Inspirerande!

Instainspo

 
Har startat ett nytt Instagram under namnet lillaanna.se så jag bl a kopplar det jag skriver här i bloggen med andra typer av inspirerande inlägg och delningar. Har haft ett privat Instagram innan där jag mest lagt upp bilder på barnen och händelser i mitt liv men med denna inriktning har jag verkligen märkt ut mycker härlig inspiration det finns där ute! Håller ju på att gå helt bananas! Hur ska jag hinna med alla dessa härliga konton och människor?
 
Som detta feed, man kan ju inte annat än att bli inspirerad! Klicka på bilderna för att länkas till deras konton!
 
 
Tänkte börja med en ny kategori här på bloggen där jag tipsar om nya (för mig) inspirerande konton. Kommer ju garanterat bli mycket inredning men det finns ju extremt många olika stilar och vinklar att lyfta fram så jag känner mig så taggad! 
 
Jag hoppas att ni alla som följer mig här och kommer gå in på de konton jag länkar förstår att de flesta bilderna är fixade, stageade och tillgjorda för att det ska väcka inspiration hos oss. Det är alltså inte så folk lever men det är glimtar ur deras hem och liv. Många verkar ha svårt att skilja på detta så det är därför jag skriver det som en liten notis. Ingen lever i denna perfektion utan det är bilder som är framtagna för inspiration så plocka godbitarna som du tror skulle passa dig och ditt liv.
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress