13 april 2017

Födelsedag!

Roligheter

 
Måste ju även flika in att jag fyller år idag! Vet ingen som älskar födelsedagar så mycket som jag! Är värre en mina två barn tillsammans, haha. Vart väckt med tårta på sängen i morse och en drös med underbara paket!
Kommer visa dem sedan så vill inte spoila något ;)
 
Nu ska jag planera en liten fest också. Helt galet att jag inte haft tid med de än. Bruklar skicka ut handgjorda kort i god tid till min födelsedag men just nu är det bara så mycket i mitt liv så har inte hunnit med. Men det kommer jag lovar! Någon som har förslag på roliga och snygga teman? Jag älskar nämligen temafester!
 
Vart även firad av mina härliga kollegor då nästan alla kom och åt födelsedagslunch med mig och sedan överraskade väldens bästa chef med tårta! Så gulligt, sånt uppskattas verkligen kan jag lova <3
 
 
Va en supergod påsktårta så blev även en trevlig påskavslutning och början på påskhelgen nu när de flesta åker iväg till sina hemstäder. 
 
Sedan vart det en hejdundrande födelsedagsmiddag på Landet, en jättemysig liten restaurang här vid Telefonplan där vi bor varannan vecka :) Nej, nu ska jag gå och knyta mig, det har vart en intensiv dag! <3
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress