27 november 2016

Nystart

Vardag

Tänkte med detta inlägg ta upp mitt lilla bloggande igen. Har som många vet haft min blogg under lösenordsskydd ett tag. Jag lägger ju ut mycket av mitt liv i bloggen, bilder på mina barn och vår vardag. Jag har funderat mycket på hur jag vill ha det men har beslutat mig för att öppna upp den helt igen men försöka att inte sprida så tydliga bilder på barnen. Lägger mycket av ansvaret på er mina fina läsare. Visa att ni kan bete er och respektera mitt och min familjs privatliv. 
 
Det har hänt en hel del i mitt liv och jag har inte varken känt för att blogga eller prioriterat det tidsmässigt. Anledningen till att jag bloggar är ju för att inspirera, sprida glädje, idéer och dela med mig av allt som gör mig glad i min vardag. Det är ju mest för min egen skull då jag inte alls är en stor bloggare. Att kunna rekommendera saker och hålla kontakten med vänner och familj samt själv kunna söka och se tillbaka är för mig väldigt roligt. Sedan om andra känner att jag kan inspirera även er är ni ju självklart hjärtligt välkomna att också följa mig. 
 
Jag har aldrig skrivit om mitt kärleksliv i bloggen utan enbart om min mammaroll då jag haft det som en inriktning. Nu är det så att mitt kärleksliv vändes upp och ner i våras då jag och min man beslöt oss för att skilja oss. Livet tog sedan mig på oberäkneliga vändningar. En stormig och jobbig sommar, känslomässigt. Detta har påverkat mig massor i alla delar av mitt liv oavsätt om jag velat de eller inte. Väldigt förvirrande men jag har lärt mig att trotts att man känner väldigt starkt för något så kan omständigheter och känslor förändras. Man är trots allt människa. Mer kommer jag inte att gå in på detta (med respekt till min ex-man). Jag hoppas alla kan respektera de. 
 
Nu är det nya tag som gäller och jag har återigen tagit tag i mitt liv. Bästa tiden på året är dessutom här! Jag bara älskar julen! Ska ha mysig adventsfrukost här hemma sedan åka till mamma och pappa på adventsmiddag.
 
Hoppas er advent också blir toppen!
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress