13 mars 2016

Tekniska

Vardag

Måste ju berätta lite om vår gårdag! Vi hade nämligen massor med skoj inbokat. En fullbokad lördag i familjens tecken. Först teaterbesök i Tyresö där ungarna sovit över. Jag åkte ut och mötte upp mamma med tjejerna i centrum där teatern skulle va. Teaterns hette "Kanel och kanin" och var en dockteater där kanel som va en liten pojke och hans kompis kanin skulle ut på picknick i skogen. Sedan dök det upp massor med saker som fick dem att uppleva olika känslor. Mycket bra teater för små barn som kanske funderar över varför det känns på vissa sätt när man blir ledsen, avundsjuk och är busigt glad. 
 
 
 
Lokaltidnigen var där och gjorde ett litet reportage om barnkultur och Lea och Belle vart intervjuade. Spännande, får se om de kommer med i tidningen nästa helg! 
Sedan bar det av mot tekniska museet! Hit brukar förskolan tjejerna går och har gått på åka. Vi har dock aldrig vart där... Men kan nu efter besöket verkligen rekomendera det! Det fanns hur mycket som helst att göra och saker som både va roliga för barnen och för vuxna! 
 
 
 
Vi testade bland annat vems vilja som var starkast genom ett "mindtest". Man skulle fokusera på en boll och få den att förflyttas till sin motpart genom att bara fokusera. Sjukt kul!  Glömde ta kort på det dock så lånade denna bild från snapchat :)
 
 
Idag blir det dans och gympa igen. Efter förra helgens uppehåll då det va sportlov! 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress