4 januari 2016

Promenix

Vardag

Tog en vintrig promenad med Lea igår. Har man vart ledig några dagar så degar man lätt till lite hemma i soffan. Vi behövde båda två denna uppfriskande promenad och vi tog oss till och från Västermalmsgallerian för lite koll på rean. Men också förbi Ica som för tillfället säljer världens godaste choklad, Linds praliner. Har ju redan bloggat om dessa men vi behövde fylla på lite hemma ;) 
 
 
 
Så häftigt, halva sjön är fryst och halva inte. Va tvungen att fota trotts att mina fingrar nästan frös fast. Jag är verkligen ingen vintermänniska.... Hua, trotts att de kan va väldigt vackert med snö och is så skulle jag gärna önska att Sverige var ett varmare land. Vinter sådär två månader sedan vår en och höst en och resten en varm sommar. Ja, varm sommar på 8 månader, ja tack! 
 
 Idag har vi börjat jobba jag och mannen så barnen har fått åka till mina föräldrar för lite lek och övernattning. De har längtat hela helgen och nu äntligen fick de åka imorse.   Jag körde ut de innan jobbet och sedan va planen att jag och Andreas skulle få lite egentid efter jobbet.  Kanske gå och se en film ikväll eller ta en bit mat någonstans. Men vi båda var så trötta så vi orkade inte röra oss ur soffan. Haha, så kan det bli ibland. Njuter istället av att titta på annat än barnprogram på tv... Trevlig måndagkväll till er!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress