11 januari 2016

Helgen

Vardag

Denna helg fick så fort! Tror jag börjat vänja mig vid att va långledig så när det bara va två dagar kändes de lite kort. Men det var en väldigt mysig och händelserik helg. I lördags var det först till att springa på stan och shoppa lite presenter för att sedan lämna Lea på barnkalas och handla och sedan ta sig hem och förbereda inför kvällen. Vi hade nämligen över lite vänner på middag. 
 
 
Lite spontant men väldigt trevligt. Gjorde en god fläskfilégryta med konjakssås och hemmagjorda potatisklyftor. Gud så gott de va! Sedan provade vi alkoglassarna som Benjamin Ingrosso gjort tillsammans med bartendern Jimmy Dymott. Vissa smaker va godare än andra och min favvo va absolut Pina Colada. Lite rolig och annorlunda efterrätt..
 
I går var det ytterligare kalasfirande då min kusin bjöd till födelsedagsfika i hans och hans sambos nya lägenhet. Kul att se hur fint de fått efter att man hört om alla renoveringar de gjort. Belle lyckades dock riva ner en gardin i deras sovrum... Tänkte nog att de skulle ha något att göra nu när de är klara med all renovering ;)
 
 
 
Mycket kalas blir det, även nästa helg blir det firande då min mamma fyller år. Typiskt att det ska vara den fattigaste månaden någonsin... Ekar tomt i plånboken just nu... 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress