6 januari 2016

Fulmiddag

Restauranger

Alltså, idag har jag vart så duktig! Eller inte bara jag utan både tjejerna och mannenhar också hjälp till att dra sina strån till stacken. Vi har städat, tvättat, pysslat och diskat hela dagen. Tjejernas rum såg ut som ett bombnedslag som sakta men säkert har förvandlats från ett flickrum till enavlastningsplats för leksaker och kläder. Vi tog tag i rummet och har nu gått igenom allt lådor, skåp och hyllor. Sorterat och rensat ut, allt utom kläderna... De är ett kapitel för sig som får bli någon annan dag. Men nu är det verkligen ordning där inne. Så skönt! 
 
Höll oss även inne i denna kyla som kommit. Hatar när de är så här kallt ute. Allt känna så jobbigt. När jag gick hem igår från födelsedagsfiradet höll mina händer på att förvandlas till isklumpar på bara 500 m. (Hade glömt vantarna hemma) Ja, förresten, kan ju berätta lite om gårdagen. En av mina närmsta vänner har som tradition att ha sin födelsedagsmiddag på en av Stockholms mest hypade ställen, nämligen Peppar på Torsgatan. Stället har julpynt året runt och varje år är det ett nytt tema som har inspirerat pyntet. Det är verkligen en speciell restaurang och vi brukar abbonera halva stället för vårt firade. Personalen vet exakt vilka vi är och vad som gäller haha! Nathalie som födelsedagsbarnet själv heter brukar också i sin tur ha ett tema på sina middagar. I år var det fultema alltså kom så ful du kan. Fula kläder, dåligt matchade, fult och osmakligt sminkad och en hämsk frisyr, då är du i mål! De som ändå kom snygga fick ett unibrow av Nathalie. Alltså sina ögonbryn ihopmålade med penna. Stört roligt men svårt tema. 
 
 
 
 
 
Och trotts att jag riktigt ansträngt mig och letat längst in i garderoben, sminkat mig med vita fjortisläppar och knallblå ögonskugga runt hela ögons så fick jag ett unibrow. Ett väldigt konstig men ändå... Haha! Tyckte inte de va så farligt dock. Rockade mitt ögonbryn hela kvällen!
 
 
 
Tack för en superrolig och härlig middag!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress