5 januari 2016

Disney on ice

Roligheter

Nu har det blivit lite av en tradition det här med att gå på Disney on ice efter nyår med Lea. I år beslutade vi oss för att gå hela familjen då vi trodde att även Belle skulle uppskatta showen.
 
 
Men 30 minuter in i showen tröttnade hon och ville först sova sedan ville hon gömma sig i hennes jacka och spela på min telefon. När jag sa nej vart hur jättesur och skrek JAG VILL, jag vill gå hem! Flera gånger... Inte så roligt för de andra runt om kring. Tur nog va de paus efter 45 min och då beslutade vi att det nog va bäst att Andreas åkte hem med henne. Hon vart jätteglad när vi sa att hon skulle få åka hem och hon vinkade och roppade hej då till mig och Lea som fortsatte in i Globen för akt nummer två. Under denna akt kunde jag fokusera mer på Lea och hon  fick verkligen njuta av showen.
 
 
Själv va jag lite besviken måste jag nog erkänna. Förra året var det mycket bättre "show" med både bättre karaktärer och effekter och i år har de gjort reklam om att de är jubileum... Inget speciellt om ni frågar mig. De mest speciella som hände va två eller tre små fyverkeripuffar i en refräng i Frost... Men Lea va glad och tyckte att de va roligt att va där och de är huvudsaken!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress