5 december 2016

Pysselkväll

Julen

Det har verkligen varit en underbar helg med massor av kärlek och skoj. För 10:de året i rad bjöd jag in till julpyssel hemma hos mig. Det har blivit lite av en tradition att få samla mina närmsta tjejkompisar och få pyssla, baka, rimma, äta och dricka gott samtidigt som man minglar runt till julmusiken som skränar i högtalarna.
 
Jag har ju alltid älskat att pyssla, ända sedan jag var liten så har jag tyckt att pyssel och skapande i alla former vart de bästa, mest avkopplande och frigörande som finns. De hänger helt enkelt kvar hos mig. Nu försöker jag också föra över detta intresse och denna känsla till mina barnen. För mig finns det inget mysigare än att få sätta sig ner och pilla i hop något tillsammans! 
 
Just denna pysselkväll var barnen dock iväg med deras pappa på julbord så jag fick stå för pysslandet själv.
Men ibland är ju de skönt också, att bara få koncentrera sig på de man gör själv och få vara värdinna till gästerna. Det resulterade i några julkort och en hel del bakverk och julinspirerade snittar som jag också bjöd på.
 
 
Min fina och en av mina närmsta vänner Nathalie som tagit kvällens jultema på största allvar. Jag bara älskar sånt här! Att få gå all in vid temafester och mingel! Jag är exakt likadan och hon är en stor inspiration för mig!
 
Vill tacka alla mina älskade vänner som var med och gjorde kvällen till den succé som den blev! Massa kärlek till er, tack för att ni finns för mig! 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress