21 december 2016

Klappjakt

Julpynt

Va iväg med min kära vän Mikaela förra helgen och shoppade alla julklapparna som jag hade kvar. Några hade jag redan klickat hem från nätet, älskar att näthandla! Så smidigt! Men de som jag hade kvar samt lite grejer till hemmet slank ner i kundvagnen på Ullared! Älskar våra årliga trippar till shoppingparadiset! Blir som en liten tjejresa då vi kommer iväg, får bo på hotell med allt va de innebär och bara får ta det lugnt och handla i vår egen takt. Vet inte om ni har vart på Ullared, det finns ju mycket "skitsaker" lite att gämföra med tex Rusta eller Jula eller något i den stilen men de plockar ju även in en hel del märkessaker. De är de märkessakerna jag är ute efter! Trotts att varuhust går back på just dem sakerna så går de plus i slutändan ändå och de får en som kund att känna att man gjort värsta klippet och kommer tillbaka. Väldigt smart drag om jag får säga det själv! 
 
Sedan är ju leksaker så mycket billigare! Ta bara lego, köpte ett paket med lego friends till Lea och gav 179 kr där. Hittade den på nätet för 399 kr! Så har ni barn bara måste ni åka dit!
 
Mest nöjd i år blev jag när jag fann denna vackra julstjärna i smide från Markslöjd för 399 kr, på nätet ligger de mellan 775 kr-1 395 kr! Vilket fynd!
 
 
  
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress