Håller på att förbereda inför inbjudan till Leas födelsedagskalas i oktober. Tiden bara rullar iväg och de känns ju som bara en vecka sedan vi hade kalas för Belle som fyller i augusti... Men nu är det hög tid att boka ett datum för en fest. Ett annat datum är redan spikat då hon ska få ha sitt födelsedagskalas för sina kompisar på ett väldigt speciellt ställe där man va tvungen att boka i god tid... Flera månader tidigare för att va exakt, helt galet egentligen men eftersom hon börjat i ny klass så tänkte jag att de vore skoj att bjuda alla på ett lite speciellt födelsedagskalas. Mer om de lite senare då jag inte skickat ut några inbjudningar till de än heller och inte vill förstöra överraskningen :) 
 
Det kalas jag planerar nu är alltså ett vanligt födelsedagskalas för släkten. Eller vanligt och vanligt, kanske inte vanligt för vissa då jag alltid kör allout i något tema men vanligt för mig ;) Behöver inte va så stort utan de kan va en färg eller en seriefigur som står i centrum på kalaset. Hittills har dessa teman avverkats på barnkalasen; Rosa, Pingu, Lila, My little Ponny, Sjöjungfru, Prinsess, Halloween och nu till sist godiskalaset. Så där har ni lite tips på teman som alla vart en hit om ni själva ska ordna något. Skulle gärna bjuda på lite bilder i från vart enda ett av de men bilderna ligger på min gamla dator någonstans. Men här är iallafall bilder från några av dem som jag lagt ut tidigare i bloggen. 
 
Belles glasskalas 2014
 
Leas halloweenkalas 2014
 
Teman som jag bockat av för mina födelsedagsfester är bl a "Black and white", "Cocktailparty" och "Glitter och glamour". Kul är ju om inte bara festen går i temat utan även inbjudan. Gästerna får då en känsla av festen redan vid tillfället då korten kommer. Japp, kör alltid med traditionella inbjudningskort på posten! Tycker själv att det är super roligt att få en sådan inbjudan och älskar att pyssla ihop dem. Här är några av inbjudningskorten som gått ut, kan ni para ihop dem med temat? ;)
 
 
 
Nu ska jag åka och köpa lite pyssel så jag kan sätta ihop årets inbjudan inför Leas sexårskalas!
 
Jagger

Åh, en till som jag! Jag gör också alltid kalas efter tema och älskar att pyssla. Jättefina bilder och fina teman.

Svar: Va rolig, tack så mycket! Alltid kul att inspireras från andra med samma intressen! Kram
Anna Wallin

felicia

wow va kul! snyggt också för den delen! blev sugen på att gå på barnkalas nu när jag såg dina bilder, haha! :)

Svar: Tack så mycket! Haha, ja man har verkligen chansen att släppa loss fantasin när det gäller barnkalas. Kul nät det blir inbjudande och lekfullt!
Anna Wallin

Lina

Men vilka fina/roliga inbjudningskort till temakalasen! Kul att du har tid och lust att fixa såna själv :)

Svar: Åh tack så mycket!
Anna Wallin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress