17 september 2015

Regnigt och svettigt

Mammaliv

Gud va de har ösregnat här idag! Imorse va de som att himlen öppnade sig och jag drog på både mig och barnen full regnmumdering. Va ändå helt dyblöt när jag kom till jobbet... Men sedan spräck det upp och när jag skulle hämta Lea på skolan så gassade solen istället. Där klafsade jag runt i stövlar, med massor av packning och svettig under regnrocken. Alltså gallonmaterial, inte så najs när det är varmt ute, sjukt klibbigt och svettigt... 
 
 
 
Men man ska ju Inte klaga när solen tittar fram! Vet ju inte om det är sista gången den värmer så pass nu. Snart blir det kallare och gråare. 
 
Tände ljus idag för första gången på kontoret. Fick en sådan höst feeling. Energin blir så låg också när det spöregnar. Man får liksom bara lust att krypa upp i soffan med en kopp varmt te och en mysig filt. Trotts detta så tog jag mig till gymmet och körde ett pass. Klapp på axeln för det! Sedan avslutade jag dagen med en bit rabarberpaj, för de va jag ju värd ;)
 
Stekte "änglakorvar" till tjejerna till middag då Lea är inne i en sjukt kräsen matperiod just nu. Inte mycket som duger. Så man försöker göra det lite roligare med lite pepparkaksformar. Andra tips och rätter mottages gärna men det får inte va kladdigt, inte någon sås, helst inte ha stekyta eller några kryddor... (Ja, ni förstår)
 
 
Fredag imorgon. Tycker verkligen att veckorna går så sjukt fort! Men att de blir fredag fort är ju inte heller något att klaga på. Älskar fredagar! Man har hela helgen framför sig med familjen och får tid för sådant som man inte orkat ta tag i i veckorna. 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress