22 september 2015

Kattvakter

Vardag

Nu har vi vart kattvakter i några dagar åt min kusins gosiga katt. Hon är verkligen jättegosig och går och puffar på en med hennes huvud om man sitter i soffan eller ligger i sängen för att få lite kel. Sedan är det jättemysigt att ha någon där hela tiden, man behöver inte känna sig ensam. Funderar på att själv skaffa katt... Tror att de kan va bra för barnen också då de lär sig hantera djur och inte va rädda för dem. Just nu är Lea jätterädd för alla sorters djur och trotts att vi försökt med både små vovvar och kissemissar så funkar inget utan hon vill inte va i närheten av dem. Detta är ju jättejobbigt både för både henne själv, djuret och för oss runt om som inte kan slappna av. 
 
 
Belle tycker däremot bara att det är roligt med djur och både kramar, klappar och leker med Dutti som katten heter. De va henne vi va mest oroliga för när vi tacka ja till att va kattvakt men det har verkligen gått kanonbra. 
 
 
Jag själv har haft en lugn kväll med mycket kattkärlek, ska gå och lägga mig nu då jag måste samla påminner energi till imorgon. Va så himla trött hela dagen igår! Så godnatt finisar!