23 september 2015

Regn

Vardag

Regn, regn och ännu mer regn. Bor man i Sverige så har man iallafall anledning till att skaffa sig bra och snygga regnkläder och stövlar för de används flitigt! Har rustat barnen med både regnbyxor och regnjackor med och utan foder samt stövlar också med och utan foder. I bland så har vi kört de fodrade stövlarna och regnkläderna även på vintern men de är när snön inte ligger kvar utan det är mest blask. De va nog tre år sedan de va riktigt mycket snö och kallt på vintern men nu skvallrar rönnbären om hur det kommer bli i år. Ni vet väl vad man säger? Mycket rönnbär på träden på hösten och vintern blir kall och snöig. Så upp till bevis! 
 
 
Själv varvar jag mina stövlar med högklackade skor och regnjackan med min vanliga då jag in i det sista hoppas på att det ska spricka upp och bli bra väder ändå. Ser ju okej ut för eftermiddag så idag blev det inga regnkläder :)
 
 
Jaha, onsdag idag. Idag blir vi en mindre i familjen då min kusin kommer och hämtar sin katt igen. Tråkigt men lite skönt. Vi är nog inte redo för en katt i familjen än, får bli om några år. Ska ta mig en kaffe, lyssna på lite peppande musik och föreställa mig solsken nu så jag blir lite piggare.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress