13 september 2015

Dans

Mammaliv

Idag började tjejrenas efterlängtade dans. Lea har gått på denna sedan hon va 2,5 och Belle får nu också äntligen börja. Vi valde att vänta tills hon blivit 3 då vi tänkte att hon behövde förstå mer så hon kunde ta in och lyssna på instruktioner när hon börja. Vi hade ju lite problem med Lea på denna punkt då hon bara ville springa runt när hon va så liten.
 
Belle va så sjukt taggad imorse och det enda hon pratade om hela morgonen va dans dans dans. På med danskläder och inget tjafs alls om att hon skulle äta eller något, hon va snabbast klar av hela familjen :) Lea har också sätt fram emot att träffa sina danskompisar igen då de flesta som går i heller grupp väljer att fortsätta. 
Vi begav oss ut till Tyresö där de går och delade på oss för att de dansar i olika åldersgrupper efter varandra. Först fick Andreas dansa med Belle och då va jag och Lea i parken sedan gick Belle och Andreas till parken och jag in på dansen med Lea. Teamwork!
 
 
 
 
Efter all dans och lek så vart det en utflykt och tillsist en sväng till pizzahut för lite lunch. Har inte ätit där på flera år men de kändes som ett roligare alternativ för tjejerna som båda fick varsin barnmeny att färglägga och kritor medan vi väntade på maten. Eftersom våra barn inte gillar pizza så fick de amerikanska pannkakor istället och tur för dem ingick det mjukglass i menyn. Lyckan va gjord :D 
Jag och Andreas delade på en pizza och de va ju tur de för de va ju rätt mäktiga. 
 
 
 
Nu sitter vi här hemma i soffan och njuter av en ny barnfilm tillsammans hela bunten. Så trevlig familjesöndag! <3
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress