11 september 2015

3 årskontroll

Vardag

Oj oj vilken häktisk dag det va igår. Vaknade knapp då jag va så trött men va tvungen att kräla mig ur sängen för att ta Belle till förskolan och sedan lea vidare till skolan och mig själv till jobbet. Sedan var det full rulle på jobbet då jag skulle gå vid 13 tiden för att ta Belle till BVC Och dessutom så stängde skolan tidigare då de hade APT. Va därför tvungen att hämta båda barnen innan och sedan ta oss till barnavårdcentralen tillsammans och det gör ju inte saken lättare att vi inte har någon bil för tillfället utan jag springer fram och tillbaka och tar både  bussar och tunnelbanor överallt och de är svårt att planera allt. Kom in på BVC 15:02 helt svettig med all packning från skola och förskola med vagnen på axel och två barn i händerna. 
 
Själva treårskontrolösen gick jättebra och Belle klarade allt det enda som va lite svårt att bedöma men tror att hon klarade det va att hon inte säger så många tre-ords meningar. Två ord säger hon hela tiden men annars är det bara t ex "det är min" och "pappa på jobbet". Men det kanske räknas, jag vet inte... Hon fick hoppa för att de skulle kontrollera hur hon landade på fötterna, sparka på en boll så de kunde se om hon kunde stå på ett ben och rita en teckning så de såg att hon kunde rita cirklar. 
Lea lekte i väntrummet för glatta livet medan Belle även fick väga och mäta sig. Hon är 95 cm lång och väger 15,2 kg, stora kickan <3 
 
Sedan fick båda två plocka en present ur presentlådan. Det vart varsin glittrig ring. Såklart... Middagen bestod av en varmkorv från kiosken på väg hem då båda barnen bara säckade ihop och som att vända på en hand blev både trötta, gnälliga och hungriga på vägen hem. Tack och lov för grillen som dök upp som en räddning från klar himmel ;) 
 
 
 
 
Idag är det äntligen fredag och ikväll ska Lea sova över hos sin farmor. Blir andra gången i sitt liv. Hon är väldigt förväntansfull och glad över detta. Men först ska hela familjen bli bjudna på middag, riktig fredagslyx följt av fredagsmys och kvalitetstid med lillasyster <3 
 
Trevlig fredag och helg till er!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress