Varje liten prinsessas största önskan och en googlande mammas största glädje att hitta att det faktiskt gick! Livrustkammaren, ett museum på Kungliga slottet anordnar nämligen barnkalas och eftersom Lea börjat i ny klass och alla är så nya så ville hon gärna bjuda alla tjejer i klassen på sitt barnkalas. Detta skulle ju aldrig gått om vi vart hemma men nu när vi hittade detta va de ju fullt möjligt. Super roligt för alla barnen att få träffas utanför skolan också och lära känna varandra mer. 
 
 
Erkänner att de va i dyraste laget dock men det vägde upp då allt ordnades av otroligt duktig och utklädd personal på plats. Rundvandring med guide anpassad till ålder i musseumets lokaler, slottslekar, paketöppning och fika med superfin prinsesstårta, kakor och saft.  Samt pysselverkstad och sist men inte minst ett äventyr där barnen fick leta efter en nyckel till en skattkammare, besegra en drake och kamma hem en skatt bestående av fina presentpåsar med godis, en tidning och en leksak!
Jag kunde ta det lugnt, fotografera och njuta av allt som hände. Det hör inte till det vanliga när man anordnar barnkalas ;) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Här är vi påväg från kalaset och för att komma tillbaka till staden va alla tvugna att gå igenom sagoringen.
 
Vilka lokaler sen! Stensalen där vi befann oss mestadels av tiden, herregud så vackert och med en utsikt över hela slottsgården! Såg även att man kunde hyra lokalen till bröllop och andra festligheter också och de kan ju va rätt häftigt! 
 
 
Lite bilder från den guidade turen :)
 
Joanna-Livet med Asperger syndrom och kronisk smärta

vilken dröm för alla prinsessor

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress