13 november 2015

Julkulor

Julen

 Har spanat runt lite på julpynt och tänkte blogga om några favvisar. Först ut har vi Kählers julkulor med silver och guld ränder som jag bara älskar! Såg dessa på Formex mässan och vart redan då jäkligt förtjust i dem. Särskilt de med guldränder... Gold is a girls best friend! Eller va de diamanter... Strunt samma, både och går hem hos mig! 
 
 
 
Men tycker väl att de är i dyraste laget med sina 400 kr för ett trepack... Så då vänder man på huvudet och ser att HM kommit med liknande, se längst ner på bild nedan.
 
 
Det verkar dock va slutsålda på nätet så får ta mig till en HM Home och se om de finns några kvar där istället. Håller tummarna!
 
Ett annat julpynt som fångade min uppmärksamhet va dessa stenar från HM. Men inte för att de va så snygga utan för att jag först tyckte att de såg ut som små köttbitar. Haha, vore något att hänga i granen...små kotletter...
 
Men dessa va rätt fina! Paljetter och glitter, me like! Är som en liten skata känner jag. Blänkande saker fångar mitt intresse :D
 
 
 
Studsar tillbaka till Khäler och deras gran-inspirerande ljusstakar, så fina! Lånade denna blid från Stylizimo, väldigt fint pyntat!
 
 
Gillar även dessa julkulor från danska Rosendal. Frostade mönster på genomskinliga kulor. Rätt snyggt faktiskt! Sedan har jag samlat lite inspo bilder från House doctor och de verkar ju också ha dessa randiga kulor! Kan sitta och titta på bilder och fantisera hur länge som helst! Vackra jul!
 
 
 
 
 
 
Kommer garanterat inhandla en glasbehållare i år. Har klämt på en länge men de funkar ju lika bra att ha glögg i på vintern som saft och annat på sommaren! 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress