1 november 2015

Happy halloween

Halloween

Halloween är över och jag blickar tillbaka på gårdagen med ett leende samtidigt som jag idag inte vart särskilt pigg.. Det roliga med halloween är ju att alla, gammal som ung klär ut sig och piffar riktigt fint ute och inne. Man blir så glad när man stöter på en pingvin på övergångsstället och ser ett gäng häxor dra till tunnelbanan.
 
Efter en förmiddag med skolarbete för mig och pyssel för barnen så bar det av ut till mina föräldrar. Där hade grannarna tänt pumpor, lyckor och marschaller. Super mysigt och inbjudande för barnen på gatan som gick bus eller godis. Mina små sötnosar fick också gå till några hus och de tyckte verkligen att det va skoj. Lea va så taggad att hon kunde fortsatt hela gatan ner men jag kände att det räkte med de husen vi besökt. Tycker att hon är alldeles för liten för att gå och knacka dörr själv så därför fick vi avbryta allihopa samtidigt.
 
 
Sedan bar det av till en kompis för mig och i ordning görande av oss inför en halloweenfest med tema surrealistiskt. Tur nog så är en av mina vänner utbildad makeup artist så resultatet vart sjukt snyggt. Vi körde allt från pappersögonbryn till inga ögonbryn och fjädrar och glitter i mängder. Festen va mycket speciell, mycket konst och artister som jag har lite svårt att förstå mig lånen med mina vildvittror hade jag jätte roligt. 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress