27 november 2015

Adventspiff

Julen

Snart första advent! Enligt mig börjar då nedräkningen till jul på riktigt! Har jag sagt att jag älskar julen? Jag älskar julen! Nu låter jag som en Nisse hög på julen men kan inte hjälpa det. Att få piffa, fixa och tända ljus eller baka så hela hemmet fyls av värme och en härlig julig lukt. Att få shoppa julklappar till alla man älskar och få se deras ansikten när de öppnar. Att få se spänningen och förväntan i barnens ögon inför lucia, tomten och allt som hör där till. Hur kan man annat än älska julen?! 
 
 
 
Adventsljusstaken är på plats och med nya siffror för i år. Man sticker bara in de i ljusen, vart man nu vill ha siffrorna. Väldigt praktiskt och snyggt! Har ju fått guldfeber så har piffat både hemma och kontoret med guld detaljer. Älskar "glasboxljusstaken" också från Lagerhaus. Funderar på att fylla den med något men är osäker... Tips tas gärna emot :)
 
 
Ett tips från mig till dig här. Försök nu inte stressa sönder julen utan ta det som de kommer. Det kommer fler jular. Boka inte in tjugo julbord eller firanden hos folk och stressa inte över att behöva köpa tusen klappar. Köp det som du känner för och vid fantasibrist googla, köp presentkort eller gör eget presentkort där mottagare får välja något för en viss summa, då kan det inte gå fel! ;) 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress