14 maj 2015

Röd dag

Vardag

Ledigt idag, röddag, om det är någon som inte har koll så är det Kristi Himmelsfärd idag. Vi är alltså lediga för att fira när Jesus lämnade jorden efter att ha uppstått från de döda för 40 dagar sedan, på påskdagen. Ja, nu är jag inte jätte religös så firar nog mer att jag är ledig och får va med familjen mitt i veckan istället ;)
 
Började morgonen med lite lyxs snacks. Nu gäller det att hålla formen eller att komma i formen man vill ha innan vi åker till Cypern. Lite stress är det men måste ha en snäv deadline för att sattsa känner jag.... Har ju tyvärr inte gått så jätte bra nu några veckor då både träningen och kosten havererat. Men nu är vi inne på spurten och de känns ju iallafall bättre att satsa på att hålla vikten än att gå upp i vikt innan man ska åka iallafall!
 
 
Vad har ni för planer idag då? Själv tänkte jag kolla lite på stan om några butiker är öppna villsäga, måste kolla de först... Annars blir de häng i parken med barnen och lite annat pyssel här hemma. Inga större planer helt enkelt, men skönt är väl det! Man behöver ju inte alltid ha massor planerat. Det är ju skönt att bara kunna hänga, mysa och fixa med småsaker också! 
 
Träningsselfie från veckan, nu jäklar!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress