Igår va Leas dansuppvisning på Älvsjömässan med sin Funkykidz dans som hon gått på ett tag nu. Varje vår är det en stor dansuppvisning med show, stor publik och gästartist. I år va gästartisten Sean Banan till Leas stora förtjusning. Hon älskar hans låtar och när de fick välja fritt vilken låt de skulle dansa till på sommaravslutningen på förskolan förra året så va valet självklart Cobacabanana med just Sean Banan. Hon va så taggad av att få se honom i verkligheten så när han kom upp på scenen stod hon längst fram. Detta resulterade i att hon fick en puss på handen av honom i en låt. Lilla hjärtat, så glad hon va!
 
 
I nästa nummer besannades hennes önskan om att också stå på scenen med sin idol då Sean Banan plockade upp henne och lät henne sjunga med honom! Sedan fick hon gå ner på knä tillsammans med Sean Banan och så hoppade en av dansarna över henne hahaha! Vilken grej! 
 
 
 
 
 
Så stolt va hon och hon berättade att hennes hjärta bankade jättehårt när hon stod där uppe men att det va jätte roligt! Ja, de är ju högst förståligt. Sånt här händer ju inte många gånger i ens liv, lyckansost Lea!
 
Hon va så nöjd över kvällen och sin fina medalj som alla barnen fick efter showen. Hennes första medalj :)
 
 
 
Anna Hansson

Vilken kväll! Förstår att hon är nöjd! :)

angelicasvarld.blogg.se

Vilken lycka!! förstår att du hade en glad tjej hemma sen!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress