Gud va förvirrande det är med att ställa om till sommartid. En timme fram, alltså får man sova en timme kortare på morgonen. Det enda posetiva med det är att barnen vaknar vid 7 och inte vid 6...och att det upplevs som att solen går ner en timme senare helt plötsligt. Ljusare blir det alltså också på eftermiddagen då man ska knata hem från jobbet. 
 
Nu viste jag att man skulle tänka en timme fram när man vakna men blev förvirrad ändå när både Iphonen och tvn ställt om sig själva. Får ta och jämföra med min armklocka den har iallafall inte ställt om sig själv! 
 
 
 
Nu är vi inne på de sista timmarna för att va säkra på att barnen inte smittar någon efter deras kräksjuka som vi bollat mellan oss hela förra veckan. Blir less på att andra inte respekterar 48 timmars regeln när deras barn vart sjuka. Jag kan hålla med att det inte är värst roligt att va hemma två dagar med ett friskt barn och tro mig de slår på vår ekonomi att va hemma från jobbet trots att man får en ersättning från försäkringskassan vid vab. Men är det de som krävs för att inte smitta ner andra så måste man respektera det!
 
Rastlös barn här hemma....
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress