2 mars 2015

Skridskor

Roligheter

Tog med mig barnen ut för att åka lite skridskor igår. Hade ju en liten lätt huvudvärk men de va bara att bita ihop och ta dig i kragen. Kan inte sova bort en hel dag när man har två barn som är sugna på äventyr en söndag hemma. Men det va skönt att komma ut lite ;)
 
Kommer inte ens ihåg sist jag åkte skridskor, måste vart i högstadiet någon gång. Kanske i åttan, om nu de gånger man "åkte" skridskor räknas som att man åkte då man bara stod i klungor på isen och snackade.. På sin höjd tog man sig väl runt ett varv med ena handen på kanten medan man snackade med sina tjejkompisar om allt viktigt, mer action va de inte. Men jag va faktiskt imponerad av att jag fortfarande kom ihåg typ hur man skulle göra och en annan jag vart imponerad av va ju såklart Lea!
 
 
 
Belle höll sig vid sidan av rinken men Lea snorde på sig sina skridskor och tog sig ut. Första gången ungen åker och hon ramla en gång! Eller jag va ju i och för sig där och höll upp henne ett antal gånger men hon kämpade på med både tålamod, energi och glädje. Efter 15 min på isen tog hon sig själv fram utan att hålla i något eller ramla. Det är min tjej det! Nästa helg blir det nog mer åka av, detta va superskoj!
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress