1 mars 2015

Avskedsfest

Roligheter

Igår vart de avskedsfest för en av mina närmsta vänner som beslutat sig för att flytta till Los Angeles och plugga. Så med blandade känslor träffades vi för att fira av henne med champagnepicknick (inne) och sedan middag och utgång.
 
Hon är en sådan där människa som man bara mår bra av att vara runt. Fylld med energi, idéer och glädje men samtidigt seriös, vettig och känslosam. Vi har nu känt varandra i 10 år och jag känner henne såpass bra att jag är helt övertygad om att efter det här årets planerade studier kommer hon inte komma tillbaka till Sverige för intet. Eftersom jag lever ett annat liv, småbarnsmammalivet här hemma som istället för att planera utgång på helgerna och vilket land jag ska flytta till och leva studentliv i tittar på villa, Volvo och kanske vovve (Iallafall katt). Så känns detta avsked väldigt tungt och ledsamt, fast samtidigt är jag så glad fär hennes skull! Jag tänker iallafall komma och hälsa på henne där borta! 
 
 
Gjorde en liten tavla till henne i avskedspresent som verkligen visar hur jag känner. Nathalie, du kommer vara saknad! <3
 
 
Middagen hölls på Fridays vid stureplan och vårt sällskap på ca 45 personer täckte en hel balkong. Snacka härlig stämning! Sedan bar det av mot gayklubben WONK på Kungsgatan. Superroligt ställe, trevligt folk och bra musik. Vips så va klockan 3! Tänka sig, denna tant ute på stan så länge, haha! Kändes dock dagen efter att man inte är 20 längre... Har tagit hela söndagen att bli av med huvudvärken... Men de va de värt! 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress