Har piffat till det lite hemma. Kom till en punkt då det kändes jobbigt att gå hem till allt stök och kände mig rätt instängd med med alla grejer överallt. Började med en riktig röjning av grejer i vardagsrummet och köpte vita liljor. Ingen annan blomma kan få mig på så bra humör :)
 
 
Problemet när man rensar är ju bara att man inte vet vart man ska göra sig av med alltsom man rensar bort... Vissa saker vill man ju behålla och ställning i något snyggt skåp (måste köpa snyggt skåp) men andra saker vill man ju bara bli av med. Men jag är inte den som kastar saker som är fullt dugliga utan vill då att de ska komma till användning hos någon annan.
 
Men va jobbigt det är att sälja saker på nätet! Det tar sådan tid att först gräva fram allt, sedan fota dem och få något okej bilder, sedan hela processen med att lägga ut annonserna, svara på alla meddelanden och sedan mötas upp med någon... Nej, funderar på att skänka till myrorna eller nått istället... Känns som en bra sak även fast man förlorar lite pengar på det. Ska nog kånka bort med en låda på lördag!
 
 
 
Nu är jag tillfreds med vardagsrummet. Färgglatt kan man ju inte kalla det men jag gillar när det är dova färger som vitt, svart, grått, beige och mörkgrönt. Jag kan slappna av då, det är så mycket färger, former och utryck som snurrar i mitt huvud så blir bara stressad av att ha de runt mig hemma. 
 
Har hängt upp denna fina sol/stjärna ja, vet inte riktigt vad den ska föreställa men jag gillar den väldigt mycket. 
Inte mints för att den är arvgods från min mormor och morfar men också för att den är riktigt snygg. Den är gjord av spikar som man skor hästar med och ger ett starkt uttryck med dess spetsiga strålar samtidigt som den är väldigt vacker att se på. Passar mig perfekt ;)
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress