Tänk att det snart är midsommar! Helt sjukt va tiden går fort! Har precis klickat hem en klänning som jag tror blir kanon till Midsommarafton. Älskar ju det här med blommor i håret och traditioner så som lekar och sånger. Ska ordna ett sånghäfte till i år då vi ska till mina föräldrar och fira. Blir ett relativt lugnt firande med besök vid midsommarstången, dans och lite lekar för stora som små. Hade vart roligt att själv kunna bjuda in till firande i trädgården men nu har vi tyvärr ingen trädgård så då får vi åka bort till vänner och familj istället när det vankas utomhusfester. Men det är ju trevligt det med så de gör ju inget :) 
 
Har ni sätt så mycket hårband med blommor man kan köpa nu. Måste ju va för att det snart är midsommar. Perfekt ju att kunna slänga på sig ett hårband med snygga blommor som inte vissnar under kvällen för att se sådär somrig ut. Jag ska absolut köra på det! Hade ett hårband redan förra året som jag tyckte funkade kanon men tror att jag ska satsa på ett lite mindre i år.
 
 
Har gjort två små kollage med min och barnens planerade outfits 
 
 
 
Vad tror ni? Känns helt rätt i tiden med dessa utsvängda ärmar då sjuttiotalsmodet är så hett just nu. Sedan passar det ju med ljusa färger på skor och blommor, känns somrigt. Kan hinna ändra mig men just nu ligger detta högst upp på outfitlistan!