Igår vart det ännu en utflykt, det gäller att ligga i nu de sista dagarna på semestern. Vet inte när vi får chansen att spendera så här mycket tid och göra så här roliga saker med familjen igen! Andreas är ledig med tjejerna nästa vecka också men jag börjar jobba... Kul att träffa kollegorna igen men hade hellre hängt med familjen på fler utflykter eller på stranden om nu vädret tillåter... 
 
TomTit i Södertälje fick alltså igår äran att få besök av oss samt min vän Mikaela med sina barn. Vi kom runt 11 och åkte där ifrån runt 16 så en hel del timmar va vi där men ändå kändes det som att vi missade massor! Det fanns så mycket att göra att man inte viste vart man skulle börja eller vart man skulle gå... Saknade en papperskarta över stället då jag gillar att planera min väg men de gick bra ändå. Missade kanske bara fyra rum... 
 
 
 
 
Vi har byggt vår egen bro! 
 
Sandkonstnären Lea med pinne på snurrande platta
 
 
 
Lea gick för nära luftutsläppet när hon skulle släppa badbollen och jag lyckades fånga en riktig Marilyn Monre bild! Har tyvärr nästan bara bilder på Lea då jag gick med henne och Andreas gick med Belle. Men Belle va med och älskade spegelrummet, uvljusen och pysselrummet mest av allt! 
 
 
Såparummet där man fick göra superstora bubblor med rockringar och luftblås
 
Belle ror i rummet med människokroppen. Här kunde man bl a mäta sin styrka, mäta sitt BMI, se hur högt man kunde skrika och pussla ihop kroppens alla delar.
 
Jag i en tunnel med speglar och olika uv-ljus. Här kunde man också bli fotad med en värmekamera! Gissa vilka kroppsdelar som va varmast på kroppen... Haha!
 
  Min supersmaskiga chevre macka som jag åt i fiket till lunch och bild från trolleriföreställningen med den glada trollkarlen Ason Beson Ceson. 
 
 
Jag har själv inte vart på TomTits på runt 10-15 år och det har hänt en del sedan dess! Gud va stort de blivit och vilken fin trädgård de har med massor av roligheter ute. Jag tror att jag bara vart där på vintern innan så har aldrig upplevt trädgården. Det fanns en labyrint, gångar man fick krypa i under jorden, trappor och stigar runt hela trädgården, olika hus med fler våningar man fick klättra i och upptäcka saker och massor av experiment. Man kunde t ex prova på att cykla på en lina flera meter upp i luften eller sitta i en katapultstol på en karusellarm och snurra runt eller åka på flygande mattor från våning fyra ner till våning 1! 
 
 
 
 
 
 
Labyrinten ovanifrån
 
 
Lea gör egna vågor
 
 
Belle spelar musik på "bjälkarna"
 
 
Regn och rusk men det stoppar inte oss!
 
Har ni barn i skolåldern så rekommenderar jag verkligen ett besök!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress