Har ju helt glömt bort att blogga om vår härliga helg i shoppingparadiset Ullared förra helgen! Har ju vart där förr så viste vad som väntade. Var därför väl förberedd med lista över vad som skulle köpas och en plan över hur vi skulle ta oss igenom det gigantiska varuhuset på en dag. Vi brukar behöva två dagar för alla inköp till julen men nu handlade de främst om födelsedagspresenter till tjejerna och lite fynd till mig ;) Det gäller ju ha koll på vad saker kostar här hemma eller att ha internet nära tillhands när man kör slalom mellan hyllorna. 
 
 
Denna gången va vi lite sent ute med att boka boende så de billigaste alternativen va redan slut och vi fick ta in på deras hotel. Nu har vi vart lite sugna på deras shoppinghotel ett tag då de ligger väldigt bra till. Man kan rulla kundvagnen rakt in i hotellets garage och har en garanterad parkeringsplats nära ingången. Sedan har man restauranger mitt över gatan och kan ta sig ett glas i baren medan man shoppar då man kan låta bilen stå. Perfekt för en shoppinghelg med min bff och 560 kr/natt för rum, parkering och frukost per person tycker inte jag är farligt det heller!
 
 
 
 
 
 
 
Det blev middag på Harrys och sedan dök vi i säng i våra härliga hotelllakan. Kändes väldigt lyxigt med hotell när man är va vid en spartansk stuga där man får ta med sig allt själv och att städningen sker av någon annan är ju bara rena rama drömmen. 
 
 
 
 
 
 
Vart bl a en ny taklampa till hallen (den svarta på bilden) från By Rydèns och två korgar i koppar till tjejernas rum. 599 kr för lampan och 99 kr för korgarna, rena klippet då de kostar 299 kr/st på Cervera! Sedan vart det såklart leksaker t ex en ny sparkcykel till Lea då hon växt ur sin. 199 kr för en från Frost (jämförelsepris 449 kr för en likadan från BR!) Kan inte räkna upp alla fynd,vart ju en del ;) men jag är supernöjd med inköpen och höll mig faktiskt till min budget! Toppen resa!
 
 
 Morgonen efter va det dax att bege oss hem men först frukostbuffe på Harrys! Nom nom!
 
 
 
Stéphanie

Hej! fanns den guldiga by rydens taklampan kvar nu när du var på ullared?

Svar: Hej Stéphanie! Menar du den jag köpte i december förra året så ja, den fanns kvar. Annars tittade jag inte så jätte noga då tiden sprang iväg där inne hehe!
Anna Wallin

Stephanie

Tack så mycket!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress