30 juli 2015

Semesteråterblick

Vardag

Sitter och tillbakablickar på sommaren eller de är ju inte riktigt höst än... Eller? Nej, sommaren ska ju komma i augusti! Tittar tillbaka på semesterminnen helt enkelt! Här är bilder från en tur i Vasaparken med familjen under semestern. Gillar verkligen glädjen i bilderna.  
 
 
 
De små fick springa av sig och sedan hittade de ett perfekt klätterträd som båda skulle upp i. Lea svingade sig uppblandat grenarnamedan Belle behövde lite hjälp.
 
 
 
 
Vidare upp i parken så vart det rutschkana, gungor och cykel. Jag och Lea hoppadeäven lite hage, första gången för Lea så försökte lära henne reglerna. De jag kom-ihåg iallafall...Kul det där med att man själv får återuppleva lite saker när mandat barn! 
 
 
 
Storasyster kör lillasyster på cykeln. Så roligt att de nu kan leka med varandra. De har alltid en kompis nära. Kom ihåg att jag och min lillebror hade samma relation när vi va små. Det gäller bara att lära sig att dela och kompromissa och lan tycka att Belle som alltid haft syskon är bättre på detta en storasyster som bland glömmer bort. Men oftast är de väldigt snälla och ödmjuka mot varandra. Här är en bild tagen i bara farten från vårt besök på TomTits, storasyster hjälper lillasyster att nå, helt på eget initiativ. 
 
 
Mina små älsklingar <3
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress