Så då va sista semesterdagen här och jag har utnyttjat den till max genom att boka in massor med skoj under dagen. På förmiddagen åkte jag och barnen ut till en kompis i Tyresö, käkade lite lunch och jag lämnade över en jättesäck med urväxta barnkläder då hon har en dotter yngre än mina samt en liten till på gång. Känns så skönt att alla kläder man lagt ner så mycket pengar och omsorg på kommer till andvändning! 
 
 
 
 
Sedan bar det av till mina föräldrar och tillsist hämta upp en kompis på vägen till stan som skulle hänga med på kvällsaktivitet med mig. Lämnade barnen hemma med mannen och drog vidare till Fotografiska. 
 
 
 
 
Fick några jättefina bilder från kvällen av min kompis som har en så fin kamera. Måste komma ihåg att ta med min på sånna här utflykter! 
 
Vi började kvällen med en bit mat på Fotografiska grill som ligger alldeles framför ingången till Fotografiska. Det blev en sommartallrik med sallad, en köttbit och ett glas rosé innan vi tog oss vidare in bland tavlorna.
 
 
 
  
 
 
 
Är så förtjust i Nick Brandts trilogi som är fotad som i en annan tid. Djuren är först fotade i deras rätta element och man ser hur ståtliga och vackra de är för att sedan visa en helt annan sida av djuren och naturen och vad vi människor gör med den. Så gripande, vackert men samtidigt hemskt. Köpte själv två print som ska upp på väggen i morgon. 
 
Efter rundvandringen bland alla utställare så vart de en kopp kaffe och en kaka. Lite häftigt att de har öppet så länge som de har egentligen, 23:00 på sommararna. Känns väldigt sydländskt av någon anledning... Deras fik inne på stället va också hur fint som helst med jättepanoramafönster mot vattnet. Här kunde man också ta sig ett glas vin och sitta och jobba eller bara njuta av konsten på väggarna.
 
 
 
 
 
 
 
Sedan vart det en kall prommenad till Slussen men med en lika vacker utsikt som från fiket. En bra avslutning på denna semester trotts att det va rätt kallt men det summerar väl denna semester rätt bra...
 
 
 
 
 
Stort tack Jennie för de vackra utomhusbilderna <3
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress