När vi va i Eskilstuna i helgen passade vi på att ge lilla Alice hennes doppresent eftersom vi inte kunde komma på dopet. Tycker alltid att det är så svårt med doppresenter och till storebror Arvid köpte vi "Design letters" plast tallrik, mugg och bestick.
 
 
Killar är ju också svårast att köpa till då det inte känns lika okej med alla dessa smycken som flickor brukar få. Men spargrisar, namntavlor, barnböcker och andra praktiska ting brukar va populära på pojkars dop. Nu är ju Alice ett litet flickebarn men trotts de så vart de inge smycket utan vi köpte "The baby guest book" och en vimpelgirlang och en liten kanin från Kapahls nya inrednings kollektion Newbie. 
 
 
 
Vi har själva gästboken och den är rätt rolig. Man låter folk i barnets eller i vårt fall barnens liv skriva i den så kan man ge den i present eller lämna över den när de blir äldre. Tex till studenten! Super kul ju, önskar att jag fått en sådan :)
 
Är sugen på att köpa vimpelgirlangen till tjejerna också... Den va bara så söt! Dårar om vi får plats med den någonstanns när vi gjort om i deras rum.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress