Igår för exakt fem år sedan sa vi ja till varandra jag och min man. Älskar bröllopsdagar då man får tillfälle att unna sig något speciellt som en härlig middag på en fin restaurang. Detta år firade vi med att ta båten från Strömkajen (mitt emot slottet) ut till Nacka strands restaurang och yacht club J. Restaurangen ligger helt perfekt till, precis vid vattnet och jag vet att jag bloggat om den förr men måste hylla! Har vart där ett antal gånger tidigare då min vän bodde i närheten av den tidigare och är alltid lika nöjd när jag åker där ifrån. Vi lyckades ju också pricka in den enda dagen med lite okej väder så de va ju en himla tur... Det va på tiden också tycker jag då vi haft nog med otur med vädret denna semester! 
 
 
Dagen till ära tog jag på mig läppstiftet från YSL och man förstår varför de kostar som det gör. Satt som berget hela kvällen trotts att det åts och dracks för fullt! Fem stjärnor av fem för det! ;)
 
 
 
 
 
Så himla trevligt att få komma iväg lite från vardagen, få prata med varandra, njuta av maten och stället i lugn och ro och bara få koppla av. Vi tog båten tillbaka till stan vid 22 och gick och strosade runt lite på söder innan vi åkte hem. 
 
Hoppas verkligen att augusti kommer bjuda på fler av dessa härliga sommarkvällar! Man ju inte direkt bortskämd med här i skandinavien denna sommar...
 
 
 
 
 
Sarah

Grattis till er :)

Svar: Tack så mycket Sarah!
Anna Wallin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress