Låg precis och surfade runt på Jollyroom och hittade denna nya kollektion till barn. Helt underbara små ting! Föll ju direkt för "Eames kopiorna" till små stolar och bord  med träbena samt de Kartell-liknande stolarna i plast. Känns helt okej att köpa små kopior när plånboken inte räcker till och man som jag älskar designen. Skulle jag haft pengarna skulle jag utan att tveka köpa original men nu är jag väldigt glad över att dessa finns!
 
Så här står det om kollektionen på Jollyroons hemsida "Alice & Fox tar dig med på en resa in i fablernas värld, där gränsen mellan dröm och verklighet suddas ut. Produkterna ur denna serie är framtagna för att skapa en trivsam miljö för barnet där fantasin ska få vara i fokus. Hos Jollyroom kan du skapa ett drömlikt rum åt ditt barn med möbler, textilier och mycket annat fint från Alice & Fox."
 
Här har jag samlat lite av mina favoriter. Ett klädträd, en plasttstol med armar, ett bokhus för dina barns böcker, runda hyllor till väggarna, en gungfotölj (fanns i fler färger) och tillsist min absoluta favvo, stolarna och bordet med träbena!
 
 
Bilder från Jollyrrom.se
 
Tills på söndag 19/7 är det också 25 % på hela serien!!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress