Har äntligen hittat nya sänglampor till vårt sovrum! Är så glad över detta då de jag hittat tidigare kostat skjortan men nu när jag haft lite tid här hemma har jag surfat runt lite och hamnade till sist på Ellos hemsida. Dessa kommer bli så snygga på nattygsborden.
 
 
Tycker överlag att Ellos inspirationsbilder för deras vårsäsong är riktigt snygga! Mycket som tilltalar mina ögon. Lampan i talet är ju bara såå snygg! Kanske skulle passa i vårt vardagsrum. Ska invänta någon bra rabattkort som brukar dimpa ner i lådan lite då och då från Ellos :)
 
 
Åh behöver mattor också! Gah måste täcka över brännmärker i golvet i köket.... 
 
 
 
Kanske kan kolla om det finns någon plast likt kaklet nedan som man kan klistra på hela golvet... Vore ju rätt snyggt!
 
 
 
 
Denna lampa är också påväg hem till oss för att få pryda vår byrå i vardagsrummet. Har ju tidigare haft den vita AJ lampan från Arne Jacobsen där men nu står den i tjejernas rum så en ny kändes befogat :)
 
Känns som att ny belysning är prio ett nu när julbelysningen tagits bort. Känns så tråkigt att sätta tillbaka de gamla Ikea lamporna som vi haft i flera år i fönstern. Men vi får ta det i omgångar då plånboken inte är direkt tjock efter jul.... Lovar bilder på hur det blir iallafall! 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress