1 januari 2015

Nytt år!!

Julen

Första dagen på det nya året är nästan slut. Dagen har för oss gått i vilans tecken, så skönt. Vi sov länge (8.30, länge för att va mina barn) och la oss och tittade på barnprogram och åt frukost i sängen. Sedan drog Andreas på bio medan vi tjejer stannade hos mina förälderar och gick ut och lekte i snön, den snö som va kvar idag villsäga. Det hade töat regält i natt och snöbergen vi stampade runt i igårkväll va bara små högar idag. Men tjejerna hade inga problem med pölarna utan gled runt med sina små spadar och skottade bort det som fanns kvar. Projekt snögubbe blev dock uppskjutet till framtiden :)
 
 
 
Vår nyårsafton va super mysig och tjejerna lykades va vakna länge. Lea deckade vid 22:30 och Belle höll igång till 23:00. De hade helst velat se raketerna men trots deras nedräkningskalender jag gjort vart det för trötta. Tur va väl de för i dimman som blivit såg man inte många raketer på himlen så det hade nog varit en besvikelse. Grannarnas ungar va dock vakna och åkte midnattspulka i tolvslaget och skrattade hejvilt. Får se om de orkar av uppe nästa år :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bilder på nyårsmiddagen, glada nyårsfirande, tjejernas nedräkningskalender i form av ballonger med olika klockslag på som de fick panga när klockan visade samma siffror och tjejernas egna fyrverkerier vid 20 tiden då vi antog att de skulle bli för trötta sen :)
 
Vill summera denna nyårsafton genom att säga tre ord. Mysigt, glatt och välsmakande! Tack för i år! Puss!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress