9 januari 2015

Disney on ice

Roligheter

Förra helgen var jag, Lea och barnens farmor på "Disney on ice" i Globen. Det var en jättebra show med massor av specialeffekter och historier man kände igen. Kommentatorn uppmanade alla barn att inte sitta still utan dansa och ha skoj när de tittade på showen och alla vuxna att ta mycket kort, sprida på social media och berätta för alla man kände om föreställningen. Inte direkt det man är van att höra när man är på liknande shower men jag kan förstå varför. Barn ser bilderna och hör alla fina historier om showen och bara måste gå själva. Smart marknadsföring! Detta passade Lea perfekt då hon verkligen levde sig in i föreställningen och dansade, sjöng och spelade med till berättelserna på isen. Så roligt att se och jag lyckades få lite på film som jag tänker behålla och visa henne när hon blir stor :D
 
  
 
 
 
 
 
Vi gick också och åt middag på nyöppnade O'lareys i Tele 2 Arena. Supergott och häftigt ställe! Här kunde man göra allt ifrån att bowla, spela biljard och kasta pil till att äta och titta på massor av sport. Hit kommer vi garanterat ta oss igen men då boka bord för det var fullt med folk!
 
Förra året när vi var på Disney on ice ville Lea ha allt som gick att köpas för pengar och efter showen var det inte nog utan då skulle hon ha en ballong också. Detta ledde till att vi vart riktiga ovänner då vi sa att vi inte hade mer pengar och inte kunde köpa en ballong. I år hade vi därför förberett henne på att hon bara fick välja en sak och lite popcorn innan showen om hon ville ha ballong efter och detta höll hon sig till. Känns skönt att hon blivit lite medveten om att saker kostar pengar och att det inte bara är att köpa hela tiden. Jag vet att det kan vara svårt när man är liten, att förstå sig på hur allt funkar och var pengarna kommer ifrån osv. Men det kändes som att vi uppfostrat ett jätte bortskämt barn som bara ville ha för att ha och inte för att hon verkligen ville ha något, hon hann inte ens leka med alla sakerna... Men i år kändes det som sagt mycket bättre. Hon var så tacksam över sitt svärd som hon valt (dock lekte hon lite med Belles ljussnurra också) och hennes ballong hon fick efter. Hon leker fortfarande med det här hemma också, så mycket är inte alltid bäst.
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress