Vad gillar ni Steltons nyheter inför våren 2015?
 
Vasen Tangle - Magnum
 
En termosserie i grålaserad termos vid namn Emma. Bokträhandtaget ger kannan en nordisk signatur och ett modernt och äkta uttryck. 
 

Flow karaff, som har formgivits av Klaus Rath och är gjord i glas av kraftig kvalitet och koppar, är både mångsidig och funktionell. Likaså de  vitlaserat stengods med kvalitativt läderhandtag en passande hyllning till vinets fantastiska värld. Av formgivaren Niels Kjeldsens. Handtaget är enkelt att avlägsna före kylning eller disk.

Deras kända kanna EM77 produceras två gånger om året i moderna men tidlösa toner och vårens färger har inspirerats av den de skandinaviska skogarna, sjöarna och omgivande haven. De blå färgerna för våra tankar till de skiftande färgerna hos de skandinaviska sjöarna, Östersjön och Nordsjön och de gröna färgerna är inspirerade av de gröna nyanserna hos de skandinaviska barrskogarna och mossklädd granit. För att fullända bilden kombinerar vi färgerna med spegel, inspirerad av ytan på Nordsjön en blåsig dag. 
 
 Ja, kanske är den mörkblå en blivande storsäljare då blått spåtts att bli säsongens färg i inredning. Det är iallafall min favorit av de tre!
 
 
Bernadotte Kylbergs har ingått ett samarbete med Stelton och i deras serie STOCKHOLM i nspireras de av havet och den nordiska skärgårdsmiljön.
 
  
 
Ikväll har det vart fredagsmys här hemma med hela familjen. Jag är supertrött efter dagen och kanske efter gårdagen så de blir en tidig kväll för mig... Imorgon ska jag få sovmorgon iallafall så halleluja! (Alla småbarnsföräldrar förstår)
  
Trevlig kväll och helg till er!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress