En dag kvar på hela det här året, kan ni tänka er!? Känns ju lite konstigt när man tänker efter. Ett helt år med allt vad de erbjudit som aldrig kommer igen. Visst får man va lite nostalgisk såhär sista dagen men imorgon ska vi skåla in det nya året och välkomna alla möjligheter som det för med sig. Ett helt oskrivet blad eller en helt oskriven bok till och med. Nu blir det upp till var och en av er vad era böcker ska handla om! 
 
 
Vår nyårsafton kommer bli lugn med en trerätters middag hemma hos oss med några vänner. Sedan kör vi familjefilm, tomtebloss och nattning av barn. Därefter en ostbricka med bubbel och inskålande av det nya året. Tror nog att det kommer lite fler ingredienser däremellan men i det stora hela är det så jag planerar att fira. Lugnt med familj och de närmaste. Skulle gärna haft fest också men det är ju så mysigt att va hemma med barnen och få gå och pussa på deras söta små pannor vid tolvslaget om de inte masat sig upp själva för att få skymta några raketer. Kärlek det är det enda jag kan säga. Att få va med de man älskar mest och vill dela allt med, inget slår det!
 
 
 
Temat på nyårsmiddagen blir stjärnor och jag har precis hängt upp några från taket över bordet. Mer bilder på dukningen och pyntet kommer imorgon när allt är klart. 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress