Spenderade gårdagen på stan för att få tag på de sista julklapparna. Är ni färdiga med era än? Tycker oftast att det är rätt lätt att köpa till folk. Brukar gå på de jag själv gillar och skulle vilja ha till kompisar och de brukar va väldigt uppskattat. Sedan brukar jag skriva ner vad de andra jag ska köpa till gillar eller om jag vet att de behöver något. Spaningen börjar ofta rätt tidigt för detta :) Men i år tyckte jag att de va lite svårt.. 
 
Hittade dock alla utom en som jag tänkte köpa i eftermiddag efter jobbet. Kan ju tyvärr inte avslöja vad jag köpt men kan avslöja att jag va förbi Granit och fick med mig en svart stjärna i trä hem. Snygg att bara ha lutad mot väggen! Tog även lite fler inspirerande bilder från butiken. De har ju så mycket fint! 
 
 
 
 
 
 
Så här vart stjärnan hemma på våran TV-bänk. Har en vit större sedan tidigare som står bakom och tycker att de passar tillsammans.
 
 
Lite dåligt ljus men ni fattar poängen :) Blir väldigt mysigt när man tänder lite ljus runt. Har ju den fina nagelljusstaken där som jag tycker passar året runt!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress