Blir så glad när det dimper ner så inspirerande mail om nyheter i butik i min mailkorg. Är väl på så sätt en av de få som uppskattar reklammail, men dock bara om reklamen handlar om det som intresserar mig ;) Inredning är ju en favvo som ni säkert listat ut vid det här laget och det får gärna va reor, rabatter eller bara nyheter i flödet, då blir jag glad! Denna gång stod Lagerhaus för nyheterna och denna typen av butiker där det inte behöver kosta så mycket för snygga detaljer är mer än välkomna. 
 
 
 
Snyggt va?! Såg askarna i porslin hos Starwomens så lånade en av hennes bilder då det såg så extremt gott utmed körsbär i! Det finns även äggkartonger i grå porslin så brukar man ha äggen framme på någon hylla kan jag rekommendera dem. Sedan har man ju som många andra också snöat in på både mässing och marmor och tycker därför att pappershållaren överst är sjukt snygg, en måste ha på den!
 
Så då har ni fått lite shoppingtips inför helgen om ni har några kronor kvar nu innan lön. Gud va dyr augusti är, alltid! Hua, bara några dagar kvar nu till 25:te!
 
Hoppas ni får en härlig helg iallafall, att sola behöver inte kosta något så ut i det härliga vädret! 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress