27 augusti 2015

iPhoneställ

Vardag

Har investerat i ett ställ eller en laddningsstation kanske man kan säga till mobilen och till min klocka. Ville egentligen ha ett i guld men de gick inte att beställa i Sverige... Silver fick gå, kanske kan spraymåla de sen ;) 
Är iallafall jätte nöjd med funktionen. Nu står telefonen upp när den laddar och klockan hänger där bredvid. Har också fixat en app som visar klockan lite diskret på telefonen när den står i stället på sängborden. Lite som en "vanlig" väckarklocka. 
 
 
 
Tog bilden i söndags men har vart lite seg på att blogga då jag haft så mycket förmig varje kväll. Har nämligen börjat plugga på deltid. Jobbar alltså heltid och nu pluggar jag också på 50%. Kan ni gissa till vad? Jo, homestylingkonsult! Så sjukt roligt, min dröm att få jobba med inredning på något sätt! Sedan bara älskar jag försäljning och att prata och träffa människor så vad kan va bättre än att jobba med att styla hem inför en försäljning?! Är så taggad och håller på med mina första inlämningsuppgifter för fullt. Får blogga om de senare när jag är färdig :)
 
Det jag också skulle skriva om klockan va att jag nu bytt band på den. Köpte ju iwatch med ett svart sportband då jag inte tyckte att något av de andra banden föll mig i smaken (om man då räknar bort de som va alldeles för dyra förstås). Detta band köpte min man till mig samt två fästen och sedan fixade han till så de vart så här bra. Sjukt nöjd med resultatet vart jag! Nu glänser hela klockan till vardags och när jag tränar kan jag byta till det mjuka sportbandet på två klick. Smidigt!
 
 
Gymselfie från i tisdags. Försöker snitta tre-fyra pass per vecka nu. Känns så skönt och får mer energi när jag rör på mig. Vikigt energi nu när jag har så mycket på gång i mitt liv! :)
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress