7 augusti 2015

Fredag!

Vardag

Kom sommaren nu eller vad händer? Härligt varmt har det varit hela dagen iallafall! Vart shorts imorse då jag viste att det skulle bli typ sommarens varmaste dag. Bjuder på en toaselfie från jobbet ;)
 
 
Tur nog har vi nu AC på kontoret så det är ändå okej att jobba, trotts att man gärna hade velat va med familjen på någon strand...
 
Åt på Koloni idag till lunch. Det där ekologiska lunchstället precis vid Telefonplan som jag bloggat om tidigare. Supergoda nötfärsbiffar! Känns verkligen fräscht när man äter där. Maten, serveringen, omgivningen, allt känns liksom väldigt fräscht :D 
 
 
Middagen bestod av ett besök på Max för att ingen orkade göra mat och alla va hungriga. Ungarna va nöjda och glada och lekte i "leklandet" och spelade på Playstation som de hade där. Ja, snacka kittat Max! Jag unnande mig en burgare, fredag får bli min ätardag. Jag ska inte äta jätte onyttigt och jätte mycket men kan unna mig något som jag velat ha eller tänkt på under veckan som gått. Känns som en bra dag då man får avsluta veckan lite lyxigare!
 
Efter en sväng förbi posten för att hämta upp ett paket bar det av hem till soffan och mys med barnen. Tänkte först att vi skulle åka ut till Tyresö men soffan lockade för mycket och en lugn hemmakväll lät skönt. Utflykt får det bli imorgon istället! 
 
 
Såg en bra film som jag fick rekommenderat till mig på jobbet. Är några år gammal men helt klart sevärd om man inte sätt den. RUSH. Om två F1 förare, mycket bra! Kram och godnatt!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress