Hade fått tag på fyra gratisbiljetter till en förhandsvisning av barnfilmen Krakel Spektakel till igår. Lea och jag tog därför med min kompis Mickan och hennes dotter Linnea så det vart en tjejbio! Jag hade inte så höga förhoppningar på filmen utan tänkte nog att den skulle vara lite larvig och handlingslös men jag vart posetivt överraskad och tyckte både att handlingen, skådespeleriet och animationerna var super bra och mysiga. En helt sevärd film helt enkelt!
 
 Lånad bild av Mickan :)
 
 
Lea fick en affisch utanför som nu pryder hennes garderob och hon vart väldigt förtjust i filmen och sångerna. Nu sjunger vi "Här dansar här gurka" och "I India land" för fullt här hemma :)
 
 
 Efter bion vart det lite fika och varmkorv sedan bar det av hemåt. (Trodde jag) för utanför oss var det massor av folk och ännu mer roligheter, så det va bara att köra ett varv där också. Bland annat fanns det en stor hoppborg och Lea älskar hoppborgar så där tillbringade vi ett bra tag.
 
 
Var helt slut bör vi kom hem så vart hämtmat trotts att mina points var slut... Får nog ställa in mig på att gå upp lite denna vecka :( Men annars har det faktiskt gått väldans bra i min viktnedgång. Ligger på - 3,4 kilo på ca tre veckor så det är jag jättenöjd med! 1 nov har vi som slutdatum, då ska målvikten vara nådd!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress