21 september 2014

Höst på Zara kidz

Mode barn

Har varit inne och kikat på vad Zara har att komma med till tjejerna denna höst och vart INTE besviken. Gud så söta kläder de fått in! Vilken tur att Lea fyller år snart så hon (läs jag) kan önska lite kläder :)
 
Lea är ju ett sånt där barn som älskar att få kläder. Inte som en annan när man va liten och klämde på paketen för att känna om de va hårda och roliga (leksaker) eller mjuka och tråkiga (kläder).
 
Denna kappa slår ju det mesta i höst och vinter när hon ska va fin. Absolut ingen dagiskappa men alla kläder behöver inte vara set heller. Speciellt inte om man heter Lea och älskar att klä upp sig.
 
 
Sedan fastnade jag för dessa skor. Hennes fötter växte inget på nästan ett år förra året men nu har det exploderat och gått upp en till två storlekar! Så skor behövs nu, de enda som passar är gympaskorna och regnstävlarna som hon fått för inte så länge sedan...,
 
 
Dessa är inte heller dagismaterial utan letar ni efter sådana kläder så är inte detta inlägg rätta stället ;) Anledningen till det är att hon redan har massor av praktiska dagiskläder.
 
Vore inte denna klänning och dessa skor supersöta på jul? Ja, jag vet att det är tidigt men den kanske är slut tills dess! Förra året väntade jag för länge och kunde inte hitta en klänning som jag tyckte om...
 
 
 
Hua mig så sött! 
 
Bilder från Zara.com
 
Susanna Maria J

Så söta kläder :)

Svar: Åh visst är de! Blir helt köpgalen! Haha
Anna Wallin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress