Det är de små sakerna som gör stor skillnad! Tycker att detta stämmer in så bra på flera olika saker och ting i livet och absolut när det gäller inredning. Det behövs alltså ibte mycket för att man ska känna eller se skillnad i ett hem och dess uttryck. Min nyaste favvo är ett grytunderlägg från "Men at work" i gjutjärn. Bokstäverna bildar namn på stora städer och när jag såg en bild på Stockholm från Formex mässan så var jag såld! 
 
Jag beställde min på Artilleriet men den finns i fler webshoppar (dock slut på många ställen). 
 
 
Jag älskar att få paket! Ibland ligger de hemma och väntar på mig på dörrmattan och ibland ligger där en lapp till posten. I vilket fall som helst så spritter det av glädje och lycka i shoppinggenen varje gång jag får öppna något nytt. Tänk barn på julafton... Ja, det som handlas är ju inte så ofta till mig utan mest till barnen så när jag väl unnar mig något fint då!! 
 
 
Här ligger den, som en tavla på bordet. Tänker inte plocka bort det från bordet utan tycker att det är så dekorativt även fast vi inte alltid använder det. 
 
Liten gillar också när mamma hämtat ut paket för då kan man åka båt inlådan :D
 
 
Fick en blomma av min man idag också, eller blomma och blomma det va en krydda som han och barnen köpt till mig. Den luktar så gott i köket och vi använde den direkt i middagen. Perfekt tycker jag! Sedan va ju förpackningen snygg också så den står och ser fin ut i vårt köksfönster :)
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress